Om os

Student iZone er udviklet af studerende fra forskellige universiteter i Danmark. Student iZone blev lanceret d. 15. januar 2013, og siden vil fortsætte med at udvide og udvikle sig så studerende altid har et sted at finde information om deres by, og hvilke aktuelle tilbud der er at finde i denne.

Vores mål er at levere en let tilgængelig såvel som brugbar, opdateret information om de nyeste rabatter og tilbud, nyheder, events, historier og jobmuligheder, som studerende i København, Århus, Odense, Kolding og Sønderborg kan få glæde af. Al denne information er omhyggeligt systematiseret ved at segmentere de forskellige byer, hvilket gør Student iZone let tilgængelig og let at bruge.

Vi håber I vil få glæde af hjemmesiden og vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I har nogen forslag vedrørende siden, eller hvis I er interesseret i at støtte projektet, enten via reklamation eller ad andre veje.

 

Med venlig hilsen


Student iZone Team
info@studentizone.dk

Find de nyeste studierabatter og studentertilbud til Danmarks barer, caféer, sportsgrene, butikker, teatre, biografer, studiejobs og studiebøger.