Cookie & Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger


Ved besøg på Student iZone hjemmeside accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

 

1. Generelt

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Student iZone oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

Student iZone indsamler oplysninger om dig på to måder:

- Ved brug af cookies

- Ved at du selv afgiver oplysninger

 

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger Student iZone hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

 

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Student iZone om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger Student iZone hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig. Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Student iZone.

 

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på Student iZone hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

 

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.


Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.


Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".

 

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Student iZone har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies.


Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook, AddThis), som sætter disse cookies. Formålet med disse cookies er, at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål, at registrere din besvarelse og derfor undgå at du får samme spørgeskema igen.

 

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

Student iZone benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering. Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

 

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Student iZone beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du bruger tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve,m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med bruge eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen.

 

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

 

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover i Student iZone for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

 

3.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

 

4. Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte Student iZone, er du velkommen til at sende os en e-mail på info@studentizone.dk

 

Med venlig hilsen,


Student iZone

CVR.nr. 34 54 80 05

 

Sidst opdateret 17.01.2013

Find de nyeste studierabatter og studentertilbud til Danmarks barer, caféer, sportsgrene, butikker, teatre, biografer, studiejobs og studiebøger.